…per qoftet
- 250gr mish i grire qengji
- 1 qepe e madhe e grire holle
- 4 luge gjelle oriz
- 1 te bardhe veze
- 1 luge gjelle gjalp pa kripe
- 3 gota uje
- majdanoz te fresket te grire
- piper i zi i sapobluar
- kripe
- 2 te verdha vezesh
- lengun e 1 limoni
- 1 gote uje
- gjalp te shkrire per sperkatje
Ne nje tjeter tigan hedhim rreth 2 gota uje, gjalp, kripe dhe qoftet mesiper duke i gatuar ne zjarr mesatar per rreth 30 minuta.
Per te pregatitur salcen e limonit, rrahim ne nje tas te verdhat e vezes me lengun e limonit dhe ujin. Ja shtojme dalengadale tenxheres ku kemi ziere qoftet e vogla dhe i perziejme me delikatese. E sherbejme supen te ngrohte te sperkatur me pak gjalp te shkrire.
No comments:
Post a Comment