Sunday, 12 January 2014

HAMBURGER TE PERGATITUR NE SHTEPI(Qofte)

Perbersit :

10 gr gjalp
2 qepe te prera holle
450-500 gram mish vici ose qengji i grir
majdanoz prer holle
1 veze te rrahur
krip,piper

Porcedura eshte pak a shum e njejta si per qoftet normale, me diferencen qe ketu nuk shtojm buke te grir, dhe pasi kemi pleksur sebashku mishin me erezat dhe vezen ,nuk do ti bejm ne form topash si qoftet po do ti hapim me 1 thik duke i rrahur nga siper deri sa ato te behen te holla . Ashtu te holla si jan i skuqim ne tigan me pak vaj ulliri. Per ti dhen cik me shum shije sapo i keni skuqur dhe jan te ngrohta i hidhni siper 1 fet djathi per toast ose cfar do lloje tjeter djathi qe te shkri mbi to. Haen thjesht si cjan me perime ose dhe te bera ´´ hamburger

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...