Përbersit per pjesen me krem:
250 ml uje
250 gr sheqer
150 gr margarinë
350 gr arra te grimcuara
350 gr biskota të grira
250 ml uje
250 gr sheqer
150 gr margarinë
350 gr arra te grimcuara
350 gr biskota të grira
Përbersit per pjesen me cokollate:
250 ml uje
200 gr sheqer
100 gr margarinë
200 gr çokollatë gatim
350 gr arra te coptuar
350 g biskota të grira
250 ml uje
200 gr sheqer
100 gr margarinë
200 gr çokollatë gatim
350 gr arra te coptuar
350 g biskota të grira
Glazura :
100 gr cokollate me 1 luge vaj e shkrire mbi avull.
100 gr cokollate me 1 luge vaj e shkrire mbi avull.
Pergaditja :
Shtoni ujë, sheqer dhe gjalpë të shkrirë. Sa te shkrihet heqim enen nga zjarri dhe shtojme arrat e grimcuara.
Shtoni ujë, sheqer dhe gjalpë të shkrirë. Sa te shkrihet heqim enen nga zjarri dhe shtojme arrat e grimcuara.
Ne ene shtojme edhe biskota te grira.
Ne te njejten menyre veprohet edhe per pjesen me cokollate pervec pjeses qe shtojme cokollatee ne te.
Marrin nje ene katrore dhe qesim pjesen me cokollate e rrafshojme dhe mbi te vendosim pjesen e kremit.
Mbi embelsir hedhim glazur.
Ju befte mire!
No comments:
Post a Comment