Saturday, 5 April 2014

Rollad Rafaello

Përbërësit për petën:


  • 6 vezë
  • 6 lugë miell
  • 1 lugë çaji pluhur për pjekurina
  • Përbërësit për fillin:
  • 1 kese puding vanile
  • 500 ml qumësht
  • 4 lugë sheqer
  • 125 gr margarin
  • 7 lugë kokos
  • 6 lugë sheqer



Përgatitja:


Ndajmë të verdhat e vezëve nga të bardhat dhe i rrahim veq e veq me nga 3 lugë sheqer.Pastaj i bashkojmë dhe ua shtojmë përbërësit e tjerë.
Përziejmë mirë dhe e qesim në tepsi të shtruar me letër të yndyrshme. E pjekim në temperaturë 180*C rreth 15 minuta.Kur të pjeket e mbështjellim me një leckë të lagur dhe e lejmë anash që të ftohet.
Në ndërkohë përgatisim fillin:
Ziejmë pudingun me qumësht dhe sheqer si çdo puding tjetër.Pastaj i shtojmë margarinën dhe kokosin.Përziejmë mirë dhe me këtë e lyejmë rolatën.
Mund ta dekoroni me vishnje ose me banane.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...