Per brumin mund te perdorni pete te gatshme (sfogliat) ose mund te perdorni kete Recete, dhe me pas veprono si ne foto
Pregatitet me brume biskotash ose pasta frolla i thojne ne Itali.
Perberesit:
250gr miell,
150 gr gjalpe,
2 veze,
150 gr sheqer,
1/2 e bustine (lievito) ose 1 luge kafe je me sode buke.
Pregatitet me brume biskotash ose pasta frolla i thojne ne Itali.
Perberesit:
250gr miell,
150 gr gjalpe,
2 veze,
150 gr sheqer,
1/2 e bustine (lievito) ose 1 luge kafe je me sode buke.
Pergatitja:
Pregatitet brumi dhe vendoset ne frigorifer per nje ore i mbeshtjellur ne cellofan ose plasmas ushqimesh.
Pregatitet brumi dhe vendoset ne frigorifer per nje ore i mbeshtjellur ne cellofan ose plasmas ushqimesh.
No comments:
Post a Comment